eliassonjonas.blogg.se

Manuel Antonio

Publicerad 2013-01-15 04:19:00 i Allmänt

Var har varit på weekend trip till Manuel Antonio. Har legat och blivit stekta på stranden och gått i national parken. Det var riktigt härligt och väldigt fint. Hade världens tur när vi gick runt i parken och fick se massor av djur. Fick faktiskt några bra bilder med, men på tanke att det tog 6 timmar att få upp dom andra bilderna, så väntar jag nog hellre tills den där snubben kommer och fixar till det. 
Några av alla djur vi såg var: Sengångare, tvättbjörnar, massor av apor, leguaner och andra ödlor(?), krabbor och sist men inte minst en haj, fast måste säga att jag inte är säker på att det var en, och att den inte var särskillt stor. But still.

Vidare om stranden. Herremingud. Den var helt amazing. Aldrig sett något liknande, kan tillägga att det var 36 grader i skuggan. Var så sjuuukt varmt. Lyckades självklart bränna mig ganska ordentligt, så ser ut som en kräfta. Men det var det heltklart värt. 
Något jag märkt är att det mycket varmare och framför allt fuktigare, när man kommer ut ur San José. Nästan lite väl. Men något som är "bättre" är att det fler turister. Vilket gör att risken att bli rånad eller liknande minskar. 
Fast samtidigt är lite jobbigt med alla amerikaner som tror sig prata spanska. (sagt av en turist i landet)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela